Njut av spektakulära vägar i NorgeLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den nya nationella norska turistvägen på Vararangerhalvøya är nu klar att invigas och den blir en av Norges nationella turistvägar. Det handlar om en 16 mil lång vägsträcka till Norges nordligaste ytterkant som går genom en dramatisk arktisk natur, där himmel, hav och fjäll smälter samman. Längs vägsträckan finns boendemöjligheter och flera äventyrsarrangörer lockar bland annat med fisketurer, fågelskådning och skoterutflykter.
www.mynewsdesk.com/se/pressroom/visitnorway/pressrelease/view/
ny-norsk-turistvaeg-med-arktisk-kaensla-705543


I dag finns sex ”Nasjonale turistveger” och det skall bli ännu fler de närmaste åren (till och med 2016 ska det finnas 18 stycken nationella turistvägar i Norge). Dessa vägar skall locka till en resa vid sidan av allfartsvägarna och göra det möjligt att ta del av den storslagna norska naturen. Fakta om alla norska nationella turistvägar:
www.nasjonaleturistveger.no/no/varanger

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *