Danmark – Polarland öppnas på LegolandLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

På Legoland i Danmark (Billund) skapar man just nu ett nytt stort attraktionsområde som kommer att heta Polar Land. När det är klart kommer det bland annat att bjuda på en berg och dalbana med toppfart på 65 km i timmen och som tar besökaren genom isvattenfall, förbi imponerande polardjur byggt av Lego och in i ett jättestort berg (där man brakar genom isen och upplever fem meters fritt fall).
   Dessutom byggs en pingvinanläggning som ska hysa 15 stycken Gentoo pingviner (även kallade åsnepingviner på grund av sitt karakteristiska läte) och en restaurang varifrån man kan titta på pingvinerna samtidigt som man äter. Slutligen kommer den nuvarande Power Builder också finnas i Polar Land och göras om till en flygsimulator. Det nya området Polar Land beräknas vara klart till maj 2012.
www.legoland.dk/sv/Upplev-LEGOLAND/Nyheter-20121

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\