Bo på hotell i London för ett pund

Om du skall besöka London och vill kunna bo riktig billigt en natt, kolla in Hoxton Hotels specialerbjudande som de har ett antal gånger varje år.
   De erbjuder regelbundet fem av sina rum till specialpriset en pund (ca 11 kronor), men det går bara att boka en natt till det priset (normalt kostar ett dubbelrum ett par tusen kronor). Har du tur kan du alltså boka en natt här för under 20 kronor, men det gäller att boka snabbt när enpunds-nätterna släpps (de billiga rummen brukar ta slut på under halövtimman).
   Du kan anmäla dig till deras e-post lista för att få ett mejl när det är dags nästa gång för enpunds-rum (varje person kan sedan bara boka ett rum och en natt, och det brukar gå att boka för en period av tre månader framåt):
www.hoxtonhotels.com/the_1pound_sale

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *