Ryssland – Visumregler

Behövs Visum för turister: Ja
Om du söker turistvisum, måste du visa upp bevis på att du bokat och betalat för hotell och resor i landet. Du skall även kunna visa upp att du har en betald reseförsäkring. Plus ytterligare papper. Visumkostnad på ambassaden i Stockholm är 330 kronor. Allra enklast är, om resebyrån som du bokar resa och boende genom, även ordnar visumet. Läs mer om att söka visum på:
www.ryssland.se/index.php/sv/visas/general-information
 
Likadant är det om du skall åka tåg längs Transsibiriska Järnvägen, enklast att resebyrån du ordnar biljetten genom, även fixar ditt ryska visum. Titta gärna in på vår avdelning om Transsibiriska Järnvägen för mer fakta om Visum och biljetter.

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email