Spanien – Ny nattlig stadsruntur i BarcelonaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Barcelona har man en ny rundtursbuss i sommaren och det speciella med denna är att den visar upp staden på kvällen. Den dubbeldäckade bussen (öppet övre planet) avgår halv tio på kvällen och turen slutar vid midnatt.
   Den tar dig till flera olika platser och speciellt där byggnader och liknande är vackert upplysta (till exempel Font Màgica de Montjuïc med ljud- och ljusshow). Följande rutt har bussen: l’Auditori och Teatre Nacional, Torre Agbar, Sagrada Família, Casa Milà-”La Pedrera”, Casa Batlló, Plaça d’Espanya, Font Màgica de Montjuïc, El Poble Espanyol, Anella Olímpica, Carretera de Miramar, Mirador de Colom och Via Laietana.
   Kostnad för denna guidade bussrundtur är 17 euro, avgång sker från Plaça de Catalunya och de kör fram till och med den 18 september 2011:
http://bcnshop.barcelonaturisme.com/Barcelona-Bus-Turistic-de-Nit

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *