Läsartips – Barcelona – Tre Heta tipsLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Missa inte att göra ett besök i Parque de la Citadella, där bland annat BCN Zool ligger, ca 15 min promenad från Las Ramblas. På söndagar träffas nämligen människor i alla åldrar och spelar Djembe, jonglerar, dansar och alla får vara med! Ta med ett instrument och delta eller bara njut av stäminingen!
 
Ett tips lite utanför Barcelona – missa inte Montserrats berg och kloster – framförallt inte bergbanan med 65 procent lutning! Den kostar ca 5 euro t/r men väl värt pengarna.
 
För den shoppingsugne så finns Roca de Valles – en outlet by, med märken som exempelvis Diesel, Quicksilver, RayBan, Levis. Ligger ungefär en timma utanför Barcelona och transport finns från Plaza Catalunya i Barcelona.
Anette S på Ticket i Malmö

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *