Direktflyg mellan JFK och Arlanda i sommarLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Det amerikanska flygbolaget Delta Air Lines kommer att flyga nonstop mellan Stockholm Arlanda och flygplatsen JFK i New York i sommar. Med start den 2 juni 2013 blir det flera turer per vecka med ett plan av typen Boeing 757-200 (som tar 170 passagerare).
   Flyglinjen kommer att trafikeras sex gånger per vecka i juni, fem gånger per vecka i juli och fyra gånger per vecka i augusti. Avgångstider är klockan 13.50 från Arlanda och ankomsttid på JFK är klockan 16.40 (lokal tid). Till Stockholm går flyget klockan 21.45 från New York och det landar på Arlanda 12.20 dagen efter.

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *