Direktflyg mellan JFK och Arlanda i sommar

Det amerikanska flygbolaget Delta Air Lines kommer att flyga nonstop mellan Stockholm Arlanda och flygplatsen JFK i New York i sommar. Med start den 2 juni 2013 blir det flera turer per vecka med ett plan av typen Boeing 757-200 (som tar 170 passagerare).
   Flyglinjen kommer att trafikeras sex gånger per vecka i juni, fem gånger per vecka i juli och fyra gånger per vecka i augusti. Avgångstider är klockan 13.50 från Arlanda och ankomsttid på JFK är klockan 16.40 (lokal tid). Till Stockholm går flyget klockan 21.45 från New York och det landar på Arlanda 12.20 dagen efter.

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *