Klimatapp för Arlanda flygplatsLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Stockholm Arlanda Airport har lanserat appen ”Go Eco” för både iPhone och iPad. Tanken bakom denna app (som är ett spel), är att på ett roligt sätt uppmuntra människor att välja klimatsmarta färdalternativ för att ta sig till och från flygplatsen. Spelets resenärer dyker upp på olika platser och det gäller att få dem att välja rätt transportmedel utifrån tid, pris och klimatpåverkan. Den som spelar är med och tävlar om flygbiljetter för två till London, Paris, Amsterdam, Berlin eller Milano.
www.swedavia.se/arlanda/kampanjer/goeco

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *