Tävla om att bli guideboksskribent för Rough Guides

Guideboksförlaget Rough Guides (i samarbete med World Nomads) har just nu en tävling, där en lycklig vinnare får följa med tre av förlagets guideboksskribenter till Sydostasien och hjälpa dem att skriva nästa upplaga av deras guidebok.
   Dock, det gäller att du är bra på att skriva på engelska för att du skall ha en möjlighet. Dessutom är det tajt med tid, senast måndag den 23 april skall du ha skickat en reseberätelse på 2000 tecken (för att visa hur du skriver).
   Men du har hela helgen på dig att fundera ut en berättelse för att delta (ps. du får inte vara en proffisionell reseskribent). Läs mer på följande sida om vad vinnaren får och hur du gör för att delta (scrolla ned en bit på den sidan för att hitta avdelningen som handlar om hur du deltar) och med en gnutta tur kanske du är den lyckliga vinnaren:
http://journals.worldnomads.com/scholarships/story/82158/
Worldwide/Travel-Writing-Scholarship-2012-Southeast-Asia

www.roughguides.com/website/Travel/SpotLight/
ViewSpotLight.aspx?spotLightID=569

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *