Utsikt 200 meter ovan SingaporeLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

I Singapore finns en pool som går utöver det vanliga. Det beror inte på att den är hela 150 meter lång. Den stora anledningen till att de är något riktigt extra är att den ligger 200 meter upp på Marina Bay Sans hotel.
   Hela denna gigantiska byggnad är milt sagt speciell och Sands Skypark med pool och grönska ligger uppe på taket. Hela takområdets längd är nästan 400 meter, så det finns gott om utrymme på denna takterass och följaktligen har man fått plats med 250 stycken träd och 600 andra plantor.

Även om du inte bor på hotellet kan du delvis njuta av denna anläggning (dock inte bada i poolen). Det kostar 20 singapore dollar att besöka Sands SkyPark Observation deck och du kan stanna hela dagen fram till klockan 22:00:
www.marinabaysands.com/Sands-SkyPark/Tickets

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\