Thailand – Kanot bland kalkstensformationerLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Thailands Turistbyrå vill gärna tipsa om kanotäventyr i Khao Sak…

När Rajjaprabha dammen i Khao Sok nationalpark i Surat Thani skapades bildades samtidigt 150 öar av de vackert formade kalkstensberg som området är känt för. Här kan man ta en tur med longtail båt eller paddla kanot, det finns även vandringsleder av olika svårighetsgrad i Khao Sok. I dammen kan man också bo i flytande bungalow. På de närliggande orterna Khao Lak, Phuket, Surat Thani och Krabi ordnas det utflykter hit, det är även enkelt att ta sig hit med minibuss på egen hand och boka guidade turer där man bor.
www.khaosok.com
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *