Kina – Kapselhotell på gång till Hong KongLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

I Hong Kong planerar Galaxy Stars Ltd att öppna hotellboende i form av kapsel-hotel. De tillverkar redan inredning till capsule hotel i bland annat Japan och funderar nu på att öppna eget i Hong Kong (finns dock ingen tidtabell för när ännu…):
www.cnngo.com/hong-kong/visit/capsule-hotels-coming-hong-kong-746122

Capsule hotel är ett japanskt fenomen (väldigt utbrett) där man inte har ett eget rum, utan det man får är en ”kapsel” med madrass, mini-TV och radio. Utrymmet är cirka två meter långt, en meter brett och 115 cm högt. När man skall sova kryper man helt enkelt in i sin kapsel, drar för draperiet eller luckan vid fotändan och sover.

Detta är budgetboende i Japan, ofta använt av affärsmän som inte hinner hem på kvällen efter mötyen, middagar och dylikt. Själv har jag bott på ett antal kapselhoptell i Japan och jag älskade det (perfekt boende till lågt pris).

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\