Ett säkrare Filippinerna kan locka fler turister

På Filippinerna höjs röster inom landet för olika åtgärder för att locka fler turister till Filippinerna. Bland annat så efterfrågas åtgärder för att göra landet säkrare för besökare. Då kan besökaren fullt ut njuta av de största fördelarna med landet: nämligen engelsktalande befolkning, naturen och en låg prisnivå. Förra året hade förövrigt Filippinerna 3,5 miljoner besökare och målet för 2016 är sex miljoner, men röster höjs alltså för att det måste till åtgärder för att målet skall gå att uppnå.
www.tourismcambodia.com/news/worldnews/4322/
measures-to-protect-tourists-urged.htm

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Kommentarer

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *