Vietnam – Läs på om Hoi An

Staden Hoi An i Vietnam är med på Unescos världsarvslista och det finns mycket vackert att njuta av i denna stad. För dig som vill läsa på lite mer om arkitektur bland annat, så har Rural Heritage Management and Preservation Centre lagt upp en webbsida om staden. Vissa delar är på engelska (tror att fler och fler översätts efterhand) och utgår du från följande sida kan du leta dig fram till det som verkar intressant (sen som sagt är inte allt översatt till engelska):
www.hoianheritage.net/?Sitemap/EN

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tags:

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *