Guiden till det bästa boende på Phi Phi IslandLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Skall du bersöka ön Phi Phi i Thailand så finns det på ön en hel drös med boende av olika kvalitet och i olika prisklasser. Men det kan vara svårt att veta vad som är bra och dåligt. Så om du vill ha lite heta tips, har sajten Travelfish just vandrat runt hela ön och rankat de bästa alternativen i olika prisklasser.
 
Om du vill bo så billigt som möjligt rekommenderar de exempelvis Mr Local’s sovsal där en säng kostar 200 baht. För den som däremot kan tänka sig att betala mer, lär Tropical Garden Bungalows (boende med djungelkänsla och pool) vara värt de cirka 700 baht som det kostar. Den som har en väldigt stor reskassa (eller en chef som betalar boendet) kan fundera på exempelvis Phi Phi Island Village Beach Resort (kostar från 5 700 baht). Om du är chefen (med outtömlig reskassa) tycker Travel Fish att du kan fundera på Phi Phi Island Village Beach Resorts privata villa med pool.
 
Läs artikeln med alla deras boendetips på Phi Phi:
www.travelfish.org/feature/228

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\