Dubai – Restaurangen på våning 122Lågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som vill äta i världens högsta byggnad, kan även samtidigt passa på att äta i den restaurang i världens som är högst upp i en byggnad. Restaurangen ”At.mosphere” har nyligen öppnat och är belägen på våning 122 i världens högsta byggnad (Burj khalifa i Dubai). Det är högst troligen inte billigt att äta här, snarare riktigt dyrt, men kanske kan det vara värt att sitta 442 meter över markytan och äta. Torde vara ganska bra utsikt över Dubai om man har fönsterboird på denna restaurang, men det är trooligen inget för den med höjdskräck…
www.emirates247.com/lifestyle/food/now-eat-at-the-top-of-the-world-in-dubai-2011-01-23-1.345869
 
Mer fakta om Burj Khalifa och dess utsiktsavdelning (på våning 124):
www.burjkhalifa.ae/language/en-us/observation-deck.aspx

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *