Se upp med droger i AsienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Det är alltid viktigt att påpeka vikten av att se upp med droger på resan. även om landet kan tyckas ha en liberal inställning och det är lätt att få tag på droger, är ofta straffen om du åker fast väldigt höga. Ett exempel från Indonesien just nu gäller den amerikanske resenären Patrick Leland Berg som i juni åkte fast med endast 0.16 gram marijuana på sig. Han har suttit inlåst sedan han blev tagen av polisen och i rättegången som pågår just nu yrkar åklagaren på 12 års fängelse. Så vistelsen i Indonesien för denna resenär kan bli mycket längre och mycket mer obehaglig än han planerade:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6445

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *