Indonesien – Säkrare båt Bali till GiliLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Rederiet Gilicat planerar att sätta in ett nytt och säkert skepp på en rutt mellan Bali (Padang Bai, Indonesien) och Giliöarna (strax utanför Lombok). Det finns andra som kör denna sträcka, men med dåliga fartyg som har vissa problem ibland med bland annat de starka strömmarna. Nyligen sjönk till exempel ett skepp på just denna rutt. Gilicat gör därför en satsning med ett nytt och säkert skepp som skall kunna ta 70 passagerare. Om allt går som planerat börjar man trafik i december (2010):
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6295
 
Mer om incidenten när en snabbåt med 34 passagera sjönk:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6257

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *