Thailand – Erawan Water Fall

En av de mest spektakulära attraktionerna i centrala Thailand är vattenfallet som ligger i Erawan National Park.
 
Det är ett vattenfall med åtta etager där det finns fall och naturliga îbadpoolerî. Att ta sig uppför de slingrande stigarna till en ny avsats med ett nytt fall är härligt och utsikten blir bara bättre och bättre.
   För den ihärdiga som tar sig hela vägen upp till etage sju (det åttonde är svårt att ta sig till) väntar en härlig utsikt ned över de skummande fallen. Det går att bada bland fiskar i de olika poolerna som bildas på varje etage.
 

 
Att åka hit på egen hand involverar först buss eller tåg från Bangkok till Kanchanaburi (tar ca tre timmar). Sedan buss från Kanchanaburis busstation till Erawan National Park (tar ca 1,5 timmar). Bussarna startar vid åtta på morgonen och går sedan regelbundet under dagen till eftermiddagen (sista buss tillbaka ungefär vid fyra på eftermiddagen).
 
Läs mer om och se fler bilder från Erawan här.

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *