Kina – Ny guideservice (gratis) i Hong KongLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Hong Kong (Kina) planerar man för att starta ett program, där ett antal lokala Hong Kong invånare är volontärer som skall visa runt turister i ”sitt” Hong Kong. Detta koncept finns i ett antal städer runt om i världen och till hösten skall det alltså även startas i Hong Kong. Normalt är det gratis och jag tror att det även blir så i Hong Kong. I oktober introduceras det som kommer att heta Hong Kong Pals. Dessa Hong Kong Pals kommer att finnas till hands vid turistbyråerna vid Tsim Sha Tsui Star Ferry Concourse och The Peak. Läs mer i följande artikel:
www.asiatraveltips.com/news09/75-HongKongLocals.shtml

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *