Kina – Ny guideservice (gratis) i Hong Kong

I Hong Kong (Kina) planerar man för att starta ett program, där ett antal lokala Hong Kong invånare är volontärer som skall visa runt turister i ”sitt” Hong Kong. Detta koncept finns i ett antal städer runt om i världen och till hösten skall det alltså även startas i Hong Kong. Normalt är det gratis och jag tror att det även blir så i Hong Kong. I oktober introduceras det som kommer att heta Hong Kong Pals. Dessa Hong Kong Pals kommer att finnas till hands vid turistbyråerna vid Tsim Sha Tsui Star Ferry Concourse och The Peak. Läs mer i följande artikel:
www.asiatraveltips.com/news09/75-HongKongLocals.shtml

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *