Kina – Hong Kong – ändrade öppettider för heta linjenLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Hong Kong har man ändrat öppettiderna för turistinformationens heta linje (ett telefonnummer du kan ringa för info). Den är numera öppen dagligen klockan 9-18 och numret är 852 2508 1234. Förutom det finns även turistinfo på flygplatsen och vid landgränsen (Lo Wu) som båda är öppna dygnet runt. Utöver detta finns tre turistinformationer i Hong Kong: Causeway Bay (öppet kl 8-20), Tsim Sha Tsui (kl 8-20) och The Peak (kl 8-21).Mer info på:
www.discoverhongkong.com/eng/mustknow/services/index.jhtml

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *