Besök vingårdar i ThailandLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Vingårdar är kanske inget man förknippar med Thailand, men faktum är att landet hyser en riktigt stor vinproducent: Siam Winery. De producerar ungefär 25 miljoner liter vin varje år, som exporteras till ungefär 25 länder i världen.
   De har tre stycken huvudplatser för odling av vindruvor i Thailand, bland annat en flytande odling som ligger ungefär en timma från Bangkok. Om man skall vara ärlig, är den kanske inte flytande, men det är en hel massa kanaler mellan varje ”ö” med vinrankor.ö
   Du kan besöka vingården där vinet produceras och de har två rundturer per dag som kostar 400 baht (ca 80 kronor). Det går även att lägga till ett besök vid den ”flytande” avdelningen där druvorna odlas.
www.siamwinery.com/sw2006/visit.asp
 
På druvodlingen nära Hua Hin, lär de även inom kort ha guidade rundturer:ö
www.huahinhillsvineyard.com

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\