Gratis guidebok till Södra AfrikaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du skall på ett backpackingäventyr i Södra Afrika – finns två gratis guideböcker att ta hjälp av.

 
sydafrika-coast-to-coast-bo
Coast to Coast är en liten gratis guidebok till framförallt Sydafrika, men även till viss del Swaziland, Lesotho, Namibia, Botswana, Mozambique och Malawi. Den är till stor del inriktad mot backpackers och tipsar framförallt om billigt boende och utfärdsarrangörer. Guideboken brukar finnas gratis att hämta på backpacking hotell och hostel i Sydafrika och dessutom ligger allt material uppe på deras sajt:
www.coastingafrica.com

 
sydafrika-alternative-grati
Alternative Route är en gratis guidebok som huvudsakligen handlar om budgetboende i Sydafrika, men de tipsar även om Lesotho, Swaziland, Namibia, Mozambique, Zambia, Zimbabwe och Botswana. Du kan kika på deras sajt eller bläddra i guideboken online:
www.alternativeroute.net/free-backpackers-guide-to-south-africa.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)