Fiska efter tiger i AfrikaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Floden Zambezi är Afrikas fjärde längsta flod och en perfekt plats för dig som vill försöka fiska upp en tigerfisk. De lär vara svårfångade och om de väl biter när du fiskar så ger de en hård kamp. De största tigerfiskarna kan vara runt 70 centimeter långa och väga över 10 kilo, men mer normalt ligger vikten mellan fem och åtta kilo. Läs mer om tigerfiske i Zambia på följande sida (bland annat vilka platser längs Zambezi floden som är bra och vilken årstid som är bäst att komma dit):
www.zambiatourism.com/zambezi-tiger-fishing

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *