Fiska efter tiger i Afrika

Floden Zambezi är Afrikas fjärde längsta flod och en perfekt plats för dig som vill försöka fiska upp en tigerfisk. De lär vara svårfångade och om de väl biter när du fiskar så ger de en hård kamp. De största tigerfiskarna kan vara runt 70 centimeter långa och väga över 10 kilo, men mer normalt ligger vikten mellan fem och åtta kilo. Läs mer om tigerfiske i Zambia på följande sida (bland annat vilka platser längs Zambezi floden som är bra och vilken årstid som är bäst att komma dit):
www.zambiatourism.com/zambezi-tiger-fishing

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *