Sydafrika – Naturligt nationalparksskådespelLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Fredag den 25 januari 2013 är det dags för ”Valley by Moonlight” i Camdeboo National Park i Sydafrika. Det är ett naturligt skådespel med en magnifik solnedgång, följt av att månen stiger upp och kastar sitt ljus över dalgången i nationalparken.
   Det finns även möjlighet till att äta gott, då parkpersonalen har grillarna igång och besökarna tar med eget kött till grillen, tilltugg och dryck. Start klockan sju på kvällen och tio är det dags att gå hem. Inträdesbiljetten ligger på 35 rand (ca 26 kronor):
www.sanparks.org/about/news/default.php?id=55407

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *