Kampanj – 40% på boende i safariparkerLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du skall besöka nationalparker i Sydafrika, så har de två olika perioder med kraftiga rabatter på boende (vanligt boende i rum eller stgor eller camping) i nationalparkerna. Första rabattperioden på går just nu fram till 15 mars 2012 och den andra perioden är den 13-31 januari 2013.

Dels om du är på gång just nu, så är det 40 procent rabatt på många olika boende i nationalparker fram till och med den 15 mars 2012:
www.sanparks.org/tourism/reservations/discounts.php

Om du inte hinner dit så snabbt, har de även liknande rabatter under perioden 13-31 januari 2013 och denna rabatt gäller om du bokar och betalar på deras onlinebokningssystem. Rabatten gäller för följande nationalparker…

Golden Gate Highlands National Park:
40% på boende och camping i Basotho Cultural Village Rest Camp, Glen Reenen Rest Camp och Golden Gate Hotel and Chalets.

Kruger National Park:
33% på boende och camping (dock ej på fredagar och lördagar) i Bateleur Bushveld Camp, Letaba Rest Camp, Malelane Rest Camp, Maroela Camping Area, Mopani Rest Camp, Olifants Rest Camp, Pretoriuskop Rest Camp, Shimuwini Bushveld Camp, Shingwedzi Rest Camp, Sirheni Bushveld Camp, Talamati Bushveld Camp, Tamboti Tented Camp och Tsendze Rustic Camping Area.

Mapungubwe National Park:
40% på boende och camping i Leokwe Rest Camp, Limpopo Forest Tented Camp och Mazhou Camping Area.

Marakele National Park:
40% på boende och camping i Bontle Camping Area.

Mer information om januarirabatten:
www.sanparks.org/about/news/default.php?id=1830

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *