Nyheter från Addo Elephant National ParkLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Jag fick häromdagen ett nyhetsbrev från Addo Elephant National Park i Sydafrika och bland annat tipsar deras guider om att det finns nio lejon i huvudområdet av nationalparken (i den södra delen, Colchester och Ngulube och Vukani Loops) och tre stycken i området Nyathi.

Som namnet på nationalparken antyder, finns det även elefanter att beskåda, närmare bestämt 550 stycken som strövar omkring i det som är Sydafrikas tredje största nationalpark.

I parken finns förutom mer normala safariutfärder, även möjlighet att ge sig ut på en ridtur i området Nyathi (två timmars morgon- eller kvällsridturer). Eftersom det i detta område nu även finns lejon, har det blivit vissa förändringar i ridturerna och om det finns lejon längs ridrutten byter man ridområde.

Addo Elephant National Park bjuder inte bara på safari och ridturer, utan det finns också cirka fem mil stränder att njuta av (längs kusten från Sundays River mouth i väster till Bushman’s River mouth i öster).

För dig som forograferar och nyligen varit i Addo, har man just nu en fototävling.Sista dag för att delta (skicka bild) är den 31 januari 2012.

Planera ett besök i Addo: www.sanparks.org/parks/addo

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\