Gå under ytan på Marsa Alam

Längs Rödahavskusten, 30 mil söder om Hurghada, ligger Marsa Alam (10 000 invånare) och orten erbjuder bland annat bjuder på ett ökenlandskap, milslånga sandstränder och ett fascinerande korallrev under havsytan.

– Marsa Alam är omtalat för sitt välbevarade korallrev så om man gillar att snorkla eller dyka ska man absolut passa på att göra det i Marsa Alam. Andra aktiviteter är att följa med på någon av alla de båtutflykter som arrangeras där man bland annat kan snorkla med delfiner eller besöka nationalparken Abu Dabbabs ljuvliga snorklingsmiljö och vita stränder, tipsar Mrs Nahed El Sobky (Nordenchef för Egyptiska turistrådet).
http://en.egypt.travel/city/index/marsa-alam
www.marsaalam.com/Marsa_Alam_Diving.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *