Gå under ytan på Marsa AlamLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Längs Rödahavskusten, 30 mil söder om Hurghada, ligger Marsa Alam (10 000 invånare) och orten erbjuder bland annat bjuder på ett ökenlandskap, milslånga sandstränder och ett fascinerande korallrev under havsytan.

– Marsa Alam är omtalat för sitt välbevarade korallrev så om man gillar att snorkla eller dyka ska man absolut passa på att göra det i Marsa Alam. Andra aktiviteter är att följa med på någon av alla de båtutflykter som arrangeras där man bland annat kan snorkla med delfiner eller besöka nationalparken Abu Dabbabs ljuvliga snorklingsmiljö och vita stränder, tipsar Mrs Nahed El Sobky (Nordenchef för Egyptiska turistrådet).
http://en.egypt.travel/city/index/marsa-alam
www.marsaalam.com/Marsa_Alam_Diving.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *