Rabatt på boende i Sydafrikas nationalparker

I åtta av Sydafrikas nationalparker erbjuder man 40 procent rabatt på camping och boende under perioden 1-9 december 2011. Detta erbjudande gäller om du bokar online i följande nationalparker: Augrabies Falls National Park, Garden Route National Park, Golden Gate Highlands National Park, Kgalagadi Transfrontier Park, Kruger National Park, Mapungubwe National Park, Marakele National Park och |Ai-|Ais Richtersveld National Park.

www.sanparks.org/about/news/default.php?id=1597

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *