Tusen kronor rabatt besöka bergsgorillorLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok


Foto: Duncan Wright
 
I Uganda sänker man avgiften kraftigt för besökande turister som vill uppleva ett möte med bergsgorillor. Detta beror på att två stycken nya gorillafamiljer ”flyttar in” i Bwindi Impenetrable National Park i år. Vilket öppnar för möjligheten för fler besökare att uppleva närkontakt med dessa mäktiga djur.
   Normalt kostar det 500 dollar (över 3 000 kronor) att besöka bergsgorillorna, men nu sänker man priset med otroliga 150 dollar (ca 1 000 kr) under två perioder per år. Normalpriset blir alltså fortfarande 500 dollar, men under lågsäsong – mar-maj och okt-nov – kostar det alltså bara 350 dollar.
   Har du möjligheten att besöka Uganda under någon av dessa lågprisperioder, då har du alltså tur och kan jubla av glädje:
www.visituganda.com/information-centre/news.php?article=Mjc=
 
Mer fakta om Bwindi Impenetrable National Park:
www.uwa.or.ug/bwindi.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *