Gratis för barnen i Dubai i sommarLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Jag hittade en nyhet om att nu i sommar har man en kampanj i Dubai för att locka fler barnfamiljer. Det hela går ut på att upp till två barn under tolv år bor och äter gratis på över 40 hotell i staden (om två vuxna betalar och bor).Det är även ett antal utfärder som är gratis för barn och en del sevärdheter kommer hela familjerna in på gratis. Läs mer på följande sida om denna kampanj som pågår 14 maj – 30 september 2011:
www.travelweekly.co.uk/Articles/2011/04/05/36748/dubai+repeats+
kids+go+free+offer+for+summer+2011.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *