Uganda – Förändrade avgifterna i landets nationalparker

I Ugandas alldeles utmärkta och väldigt spännande nationalparker har man höjt en del avgifter nu under januari månad. Bland annat har Chimpanzee tracking i Kibale National Park gått upp från 70 till 90 amerikanska dollar. Plus att i Queen Elizabeth National Park har samma sak gått från 30 till 50 dollar. Ytterligare lite nya avgifter finns att läsa en bit ned på följande sida (scrolla ned förbi det som berättas om prishöjningar för besökare från östafrika):
www.uwa.or.ug/new.html#0
 
Se hela prislistan med alla de senaste priserna (det finns mycket spännande att göra, bland annat guidade naturvandringar som kostar från tio dollar):
www.uwa.or.ug/tariffs.htm

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email