Ät frukost med en koala i Sydney

Vad sägs om att äta frukost med både en och annan koala omkring dig?

Detta kan du från och med nu (och fram till slutet på mars 2012) göra på Wild Life Sydney (Darling Harbour, Sydney, Australien). Det gäller dock att gå upp i ottan, då det hela startar redan klockan 07.15 under lördagar och söndagar. Det bjuds bland annat på en buffefrukost, föreläsning om koala och guidad rundtur.
   Dessutom är det före de ordinarie öppettiderna och de stora rusningen av folk har således inte börjat. Kostnaden är 55 AUD (strax under 400 kronor) och då ingår bland annat normalt inträdespris, frukostbuffe, föreläsning och gudad tur.
www.wildlifesydney.com.au/explore/koala-breakfasts

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *