Billigare att besöka Norfolk Island

Norfolk Island har dragit ned på flyg- och avreseskatter rejält för att locka ännu fler turister till detta örike i Söderhavet (ca 2,5 timmar med flyg öster om Australien eller 1,45 timma norr om Nya Zeeland). Skatten för den som flyger in till ön är sänkt från 120 AUD till 50 AUD (ca 250 kronor). Vilket betyder en sänkning med ungefär 350 kronor.

På Nordfolk Island finns ca 1 800 invånare, varav många härstammar från de berömda myteristerna på skeppet Bounty år 1789 (Fletcher Christian tex.). Mer info för dig som planerar ett besök (eller bara är nyfiken):
www.norfolkisland.com.au

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *