Njut av 1 600 väggmålningar i Los Angeles

Los Angeles (USA) förknippas oftast med filmkonsten, men under de senaste åren har staden blivit erkänd även som konststad. Nästan alla delar av staden kan upplevas genom LA Art Walks som är gratis självguidade turer till stadens utbud av modern konst, bland annat gatukonst i form av stora väggmålningar (kalls murals).

Genom att följa den röda tunnelbanelinjen kan du besöka NoHo Arts District, Hollywood och Downtown som har den största koncentrationen av gatukonst i Los Angeles (i hela LA finns närmare 1 600 väggmålningar):
www.discoverlosangeles.com/blog/los-angeles-murals-red-line-tour

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *