USA – Insidertips från nationalparker

På sajten för USAs nationalparker kommer man under sommaren presentera olika anställda från en del av nationalparkerna. Det blir en massa nyttiga tips från parkerna och de anställda tipsar bland annat om smultronställen i sin nationalpark. Det hela är dessutom ihopkopplat med Facebook och den som vill kan ställa en fråga och få svar. Första nationalparken de kört detta med är Glacier Bay National Park och därifrån var det Tom Vandenberg som tipsade och svarade på frågor.


Till exempel föreslog Tom om att man skulle ta sig med båt över dagen till glaciärerna och uppleva valar, sjölejon, björnar, isberg och mycket mer. När det gäller båtutfärder så är en av Toms favoritplatser förövrigt South Marble Island.

Läs alla Toms experttips om Glacier Bay National Park

Följ dem på Facebook och var med live nästa gång en anställd från en nationalpark i USA tipsar om sina favoriter: www.facebook.com/nationalpark

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *