Trekka i centrala Chile

De flesta som tänker på trekking i Chile, förknippar nog det med vandring i naturen i Chiles del av Patagonien nere i de södra delarna av Sydamerika. men det finns även bra trekkingmöjligheter i centrala Chile. Starta din vandring ut i naturen i området Maule och du blir belönad med vackra vyer, märkliga klippformationer, sjöar och vattenfall. Surfa vidare till följande sida för att läsa mer och få lite prisuppgifter för bland annat camping (vissa campingplatser i regionen är dessutom gratis att använda):
www.chile.travel/en/news/recorra-los-bosques-montaa-osos-de-chile-en-el-parque-nacional-siete-tazas.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *