Gå under jorden i Slovenien


I sydvästra Slovenien finns en underjordisk jätteattraktion i form av grottsystemet Postojnska Jama. Hela systemet av grottor är 20 kilometer långt och strax över fem kilometer är anpassat för besökare (man åker bland annat tåg genom grottgångarna). Det finns även en konsertsal som kan hysa 10 000 besökare. Du tar dig till grottorna genom att ta buss eller tåg till Postojna och sedan promenera från buss- eller tågstationen:
www.postojnska-jama.si/eng
www.slovenia.info/?kraska_jama=450

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *