Besök vingårdar i norra Grekland

Grekland är kanske inte det land jättemånga vallfärdar till för att besöka vingårdar och provsmaka viner, men det finns faktiskt många olika vinrutter i landet. Till exempel att färdas längs vinrutten Dionysos (vinguden ni vet…).


Denna vinrutt startar vid berget Pangeon och vingårdar som passeras är bland annat Wine Art Estate i Microhori och Pavlidis Estate vid Kokkinogia, plus Apostoli`s Vineyard i Ampeli. På sajten för samarbetsorganisationen för vingårdarna i norra Grekland finns mer fakta om Dionysosrutten och många fler förslag på vinrutter i norra Grekland (välj rubriken Wine Routes i toppmenyn): www.wineroads.gr/eng

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *