Campa ekovänligt på Guernsey

På ön Guernsey i Engelska kanalen kommer man till nästa sommar att öppna ett ekoboende vid namn WildGuernsey WildCamping. Här kan man välja på flera olika alternativ, antingen ha med sig tält och sovsäck och söå upp det eller i andra änden bo i färdiga lyxiga tält med alla tillbehör. hela detta ställe är naturligtvis gjort med ekotankar och har solvärmda duschar bland annat. Läs mer på deras hemsida om vad de erbjuder och hur de gynnar miljön:
http://wildguernsey.wordpress.com/wild-camping

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *