Peru – Ät på indisk restaurang i Cusco och gynna fattiga

South American Explorers tipsar i sitt senaste nyhetsbrev om att det på gatan Saphi St 661 i Cusco (Peru) finns en indisk restaurang (ägaren heter Shamir) och det speciella med denna är att på söndagarna tar ägaren delar av veckans vinst för att ge sig ut till de fattiga områdena och bjuda på gratis mat. Så ät på den indiska restaurangen i Cusco och ge en donation för din mat (som sedan går till mat till fattiga).

Besök gärna South American Explorers sajt: www.saexplorers.org

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *