Se upp med narkotika på resan

Jag tittade in på utrikesdepartementets sajt och bland annat hittade jag en sida där som varnar för narkotika på resan. Enligt UD är det en stor del av de cirka 200 svenskar som för närvarande sitter fängslade utomlands, som är misstänkta eller dömda för narkotikabrott.
   De flesta har gripits när de försökt smuggla, men många har dömts för innehav av mindre mängder narkotika. Vissa har lockats att smuggla för att tjäna pengar eller så har de tagit med sig en väska eller eller paket som tillhör någon annan – kanske utan att veta vad den innehåller.
   I potten för den som åker fast, kan ligga långa fängelsevistelse eller i allra värsta fall dödsstraff. Läs mer på:
www.regeringen.se/sb/d/14728/a/85651

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *