Testa forsränning i Thailand

Thailands Turistbyrå vill gärna tipsa om forsränning på östkusten av Thailand…

På östra kusten nära Nakhon Si Thammarat och Chumphon finns floder med vattenfall lämpliga för forsränning året om. Genom att färdas på vatten i stället för på väg kommer man riktigt nära orörd natur. Forsränningen i Khlong Klai nära Nakhon Si Thammarat har svårighetsgrad 1-3, tar antingen 1 ½ eller 3 timmar och passar även för nybörjare. Forsränningen i Phato nära Chumphon kan vara mer avancerad med svårighetsgrad 2-4 med flera olika rutter som tar 3-4 timmar.
Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *