Thailand – Kanot bland kalkstensformationer

Thailands Turistbyrå vill gärna tipsa om kanotäventyr i Khao Sak…

När Rajjaprabha dammen i Khao Sok nationalpark i Surat Thani skapades bildades samtidigt 150 öar av de vackert formade kalkstensberg som området är känt för. Här kan man ta en tur med longtail båt eller paddla kanot, det finns även vandringsleder av olika svårighetsgrad i Khao Sok. I dammen kan man också bo i flytande bungalow. På de närliggande orterna Khao Lak, Phuket, Surat Thani och Krabi ordnas det utflykter hit, det är även enkelt att ta sig hit med minibuss på egen hand och boka guidade turer där man bor.
www.khaosok.com
Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *