Guiden till det bästa boende på Phi Phi Island

Skall du bersöka ön Phi Phi i Thailand så finns det på ön en hel drös med boende av olika kvalitet och i olika prisklasser. Men det kan vara svårt att veta vad som är bra och dåligt. Så om du vill ha lite heta tips, har sajten Travelfish just vandrat runt hela ön och rankat de bästa alternativen i olika prisklasser.
 
Om du vill bo så billigt som möjligt rekommenderar de exempelvis Mr Local’s sovsal där en säng kostar 200 baht. För den som däremot kan tänka sig att betala mer, lär Tropical Garden Bungalows (boende med djungelkänsla och pool) vara värt de cirka 700 baht som det kostar. Den som har en väldigt stor reskassa (eller en chef som betalar boendet) kan fundera på exempelvis Phi Phi Island Village Beach Resort (kostar från 5 700 baht). Om du är chefen (med outtömlig reskassa) tycker Travel Fish att du kan fundera på Phi Phi Island Village Beach Resorts privata villa med pool.
 
Läs artikeln med alla deras boendetips på Phi Phi:
www.travelfish.org/feature/228

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *