Indonesien – Bali är grönast och har bäst miljö

Om du skall åka till Indonesien och vill besöka de platser i landet där det är renast och grönast, då ligger Bali i topp. Detta enligt en årlig undersökning för hur miljön ser ut på olika platser i landet. Fler platser som ligger bra till är Gorontalo på andra plats, Central Sulawesi på tredje plats och Bengkulu på fjärde plats. I andra änden av denna lista – på sista plats när det gäller miljö – hittar man huvudstaden Jakarta…
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7117

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tags:,

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *