Malaysia – Vilsam designertoa i KL

Om du råkar befinna dig vid Mid Valley City Megamall (ett megastort shoppingcenter ca 15 minuter utanför Kuala Lumpur, malaysia) och behöver gå på en toalett, så kan du ta dig till närliggande shoppingcentret The Gardens. varför, ja det lär finnas läcvkert designade toaletter på detta shoppingcentret. På bottenvåningen kostar toaletten en slant, men på övervåningen lär det vara gratis att besöka toaletten.
 
Speciellt om man bor på ett litet billigare ställe, där kanske toaletten inte är världens trevligaste, kan det vara skönt att sitta på en fräsch och trevlig toa (och shoppingcenter kan i många fall ha riktigt trevliga toaletter för en lugn och skön toastund)…
 
Har du ett skitbra toatips – mejla gärna in det…

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *