Indonesien – Säkrare båt Bali till Gili

Rederiet Gilicat planerar att sätta in ett nytt och säkert skepp på en rutt mellan Bali (Padang Bai, Indonesien) och Giliöarna (strax utanför Lombok). Det finns andra som kör denna sträcka, men med dåliga fartyg som har vissa problem ibland med bland annat de starka strömmarna. Nyligen sjönk till exempel ett skepp på just denna rutt. Gilicat gör därför en satsning med ett nytt och säkert skepp som skall kunna ta 70 passagerare. Om allt går som planerat börjar man trafik i december (2010):
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6295
 
Mer om incidenten när en snabbåt med 34 passagera sjönk:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6257

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *