Kina – Gratis kulturaktiviteter i Hong Kong

Hong Kong Tourism Board erbjuder ett flertal olika gratisaktiviteter, till exempel: Tai Chi Class, Cantonese Opera Appreciation Class, Feng Shui Class, Chinese Tea Appreciation Class, Antiques Appreciation Class, Antiques Appreciation Class. Fakta om alla gratisaktiviteter finns på följande sida. Alla aktiviteter under Cultural Kaleidoscope är visserligen inte gratis och för exempel vissa guidade rundturer krävs ibland inträde till museum.
www.discoverhongkong.com/eng/things-to-do/cultural-tours.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *