Kedja med lågprishotell i Malaysia

I Malaysia har det blommat upp en hotellkedja som fungerar lite som lågprisflygbolagen. Alltså desto tidigare du bokar, desto billigare blir det. Hotellkedjan heter Tune Hotels och bland annat finns de i Kuala Lumpur och Kota Kinabalu (Malaysias del av Borneo). Men fler hotell är på gång att öppna, bland annat på Bali (Indonesien) och Phuket (Thailand).
   Det är enkla rum det handlar om, antingen singel eller dubbel. Priset är riktigt bra och när jag just kollade för Kuala Lumpur, så kunde jag få ett singelrum för en (1) ringgit (plus ca 11 ringgit i avgifter, sammanlagt ca 25 svenska kronor) en natt i oktober (4 okt) nästa år. Annars är normalpriset för ett singel från ungefär 50 kronor (22 ringgit) med bokningsavgifter (vid bokning i väldigt god tid):
www.tunehotels.com
 
Till år 2011 är målet för Tunes att ha sammanlagt 100 hotell:
www.tunehotels.com/images/pressRelease/210108.htm

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email